Club NXT gaat opnieuw onderuit in 1B en verliest van Lommel

08-11-2020 21:48
12

Voor Club NXT blijft het een bijzonder pijnlijk seizoen en zoekt het nog steeds naar de eerste overwinning. Ook tegen Lommel liep het fout af en ging het met 3-1 onderuit.

Lommel begon als grote favoriet aan de partij en bewees dat ook aan het begin van de wedstrijd. Het zorgde voor het meeste gevaar en zette de sterk keepende Senne Lammens aan het werk. De doelman, die dit seizoen de grote uitblinker is bij Club NXT, slaagde er echter in om zijn netten schoon te houden.

Aan de overzijde kreeg Club NXT ook enkele mogelijkheden om tot dat openingsdoelpunt te komen, de bal wilde echter niet in doel belanden. De 0-0 bleef niet op het bord staan, want tien minuten voor rust scoorde Kadiri dan toch de verdiende 1-0 voor Lommel SK.

Die bleef echter niet op het bord staan. Net voor rust kreeg Club NXT nog een strafschop na stevig inkomen van Wuytens. Die werd benut door Thibo Baeten: 1-1 bij de pauze.

Bij Lommel was Marlos Moreno de gevaarlijkste man en speelde hij Maxim De Cuyper helemaal van het kastje naar de muur. Dat zette zich ook voort in de tweede helft. Na acht minuten voetballen kon de aanvaller ook voor de 2-1 zorgen.

Club NXT ging daarop vol op zoek naar de overwinning en wist de doelman van Lommel ook verschillende keren aan het werk te zetten. Het doelpunt viel echter aan de overzijde. Moreno speelde De Cuyper alweer kwijt, versierde een strafschop, die werd gescoord door Ugalde: 3-1. Daar bleef het ook bij.