Lestienne is opgelucht bij Standard: Dit is een goed punt voor ons

Lestienne is opgelucht bij Standard: "Dit is een goed punt voor ons"

08-11-2020 17:00

Maxime Lestienne heeft met Standard een punt gepakt op de Bosuil (1-1). Lestienne beseft dat dit een gevleid gelijkspel is. Dat geeft hij ook toe bij Sporza.

"Dit is een goed punt voor ons, zeker gezien het verloop van de wedstrijd", benadrukt de aanvaller. "Vooral in het eerste halfuur hadden we het heel lastig. We stonden wat te laag en zij vonden de vrije man op het middenveld. We mochten blij zijn dat het aan de rust nog maar 1-0 stond."

"Na de rust hebben we een andere organisatie neergezet en dat was er ook aan te zien. We gingen hoger druk zetten en speelden meer man op man. Dat leverde ook wat kansen op en uiteindelijk ook een punt."

De spitsen van Standard vonden elkaar niet. "In het begin liep het niet goed met mij en Boljevic voorin, waardoor zij altijd de vrije man vonden. Wij wisten niet meteen hoe we moesten reageren en ook de communicatie liep niet goed. Gelukkig stonden we na 45 minuten maar één goal achter en konden we tijdens de rust alles uitklaren en een betere organisatie opzetten voor de tweede helft."