Dessers op de bank bij Genk, maar spits zal nog niet beginnen revolteren

Dessers op de bank bij Genk, maar spits zal nog niet beginnen revolteren

08-11-2020 15:15 Laatste update: 15:18
8

Bij KRC Genk werd Cyriel Dessers met grote verwachtingen in huis gehaald, maar die kon hij nog niet helemaal inlossen. Mede door de sterke prestaties van Paul Onuachu verhuisde Dessers naar de bank. Maar daar maakt hij zich voorlopig nog niet druk om.

"Moest ik als nieuwkomer meteen beginnen revolteren", vraagt hij bij Het Belang van Limburg. "Ik vind het niet meer dan normaal dat je de boel niet op stelten zet als je er eens even naast valt. Meer nog, ik vond het mijn taak om er alles aan te doen dat we een hechter team gingen vormen. Op dat vlak hebben we enorme stappen gezet", klinkt het.

Nochtans was Dessers dé prestigetransfer van Genk afgelopen zomer. "Maar dat geeft me toch geen speciale status in de ploeg? Als je ziet dat een wereldtopper als Griezmann op de bank zit, moet ik me dan iets in het hoofd halen", klinkt het.

"Ik wist ook hoe ik mijn plaats had verloren. Ik had niet mogen doorspelen na mijn ongelukkige val op training. Ik heb enkele weken met hoofdpijn gesukkeld, was nooit in normale doen. Het was ook geen gewone blessure zoals bijvoorbeeld een gezwollen enkel. Daardoor was het even zoeken naar de juiste diagnose", besluit hij.