Van Crombrugge stelt Anderlecht-fans gerust: Jullie zijn nog niet van me af

Van Crombrugge stelt Anderlecht-fans gerust: "Jullie zijn nog niet van me af"

07-11-2020 16:42
17

Hendrik Van Crombrugge blijft nog even langer bij RSC Anderlecht. De doelman heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2025 bij de Brusselaars. Een verlenging waar hij ook bijzonder tevreden mee is.

Op de officiële kanalen van Anderlecht reageerde Van Crombrugge op de contractverlenging. "Ik ben zeer fier dat ik na anderhalf jaar bij RSC Anderlecht mijn contract kan verlengen. Het bewijst hoeveel vertrouwen de club in mijn heeft", geeft Van Crombrugge aan.

"Ik wil mij blijven geven voor waarmee ik ben begonnen en dat is RSC Anderlecht. Ik ben ervan overtuigd dat er veel goede mensen bij de club zijn, die het beste willen voor Anderlecht. Als Anderlechtspeler heb ik al veel meegemaakt, ik ben Rode Duivel geworden, voor de tweede keer papa geworden", somt de doelman op.

Er is ook flink wat buitenlandse interesse in Van Crombrugge, maar een vertrek lijkt nog niet voor meteen te zijn. "Ik voel me hier ook goed. Dus de supporters zijn nog niet van mij af. 'Straffe Hendrik' blijft nog even in Anderlecht", klinkt het.