UPDATE: Van Crombrugge wordt één van beste verdienende spelers bij Anderlecht

UPDATE: Van Crombrugge wordt één van beste verdienende spelers bij Anderlecht

07-11-2020 16:03 Laatste update: 21:14
7

Na zijn sterke prestaties van de voorbije maanden werd Hendrik Van Crombrugge beloond door RSC Anderlecht. De doelman heeft zijn handtekening gezet onder een contractverlenging bij de club.

Dat meldt Anderlecht via de officiële kanalen. Van Crombrugge blijft daardoor vijf jaar langer verbonden aan de club. Een beloning voor zijn sterke prestaties van de voorbije maanden. Daarmee hoopt RSC Anderlecht ook een vertrek af te wenden na de interesse van flink wat buitenlandse clubs.

"Het verlengen van Hendrik past perfect binnen onze plannen om deze jonge ploeg voldoende stabiliteit te geven", zegt sportief directeur Peter Verbeke. "Hendrik laat elke zondag zien waarom hij belangrijk is voor ons project. Hij is een leider op en naast het veld, heeft goede voeten en pakt vaak uit met cruciale saves. Een geweldige kapitein", klinkt het.

Update: Bij de contractverlenging van Van Crombrugge hoorde ook een verbetering van zijn loon. Volgens La Dernière Heure zag de doelman zijn salaris ook spectaculair stijgen. Hij is nu één van de beste verdiende spelers van Anderlecht en krijgt jaarlijks zo'n anderhalf miljoen euro. Daarmee verdient hij wel nog minder dan onder andere Adrien Trebel en Albert Sambi-Lokonga.