Breaking news

Hoe kan Anderlecht de rivaal aanpakken? Zwakke ruimtes Standard

KV Mechelen-verdediger Peyre terug na coronavirus: De fut was er helemaal uit

KV Mechelen-verdediger Peyre terug na coronavirus: "De fut was er helemaal uit"

Gepubliceerd: zaterdag 7 november 2020 om 08:00za 07-11-2020 om 08:00

Thibault Peyre is terug bij KV Mechelen nadat hij het coronavirus heeft opgelopen. Sommige mensen doorstaan het virus zonder symptomen, maar dat was helemaal niet het geval bij de verdediger van KV Mechelen.

In Gazet van Antwerpen doet Peyre zijn verhaal. "Ik ben vier dagen echt ziek ­geweest, met alle gekende ­symptomen: koorts, spierpijn, smaak- en geurverlies. Een week lang voelde ik me niet in staat om iets te doen. Ik ging om elf uur 's avonds slapen en stond twaalf uur later weer op. Terwijl ik ­normaal om zeven uur klaarwakker ben. De fut was er helemaal uit", legt de verdediger uit.

Peyre heeft dus wel even stilgelegen, maar hoopt nu zijn plek in de basis terug te krijgen. "Of ik ongerust ben over de bij­werkingen? Neen, wat de gevolgen over zes maanden of een jaar zijn, kunnen we toch niet inschatten", klinkt het.

Al zit hem wel één ding dwars. "Waar ik het wel moeilijk mee heb is dat wij, voetballers, bij de testing voorrang krijgen op de man in de straat. Die moet soms een kleine week wachten op zijn resultaten. Of wordt helemaal niet getest. Dat kan niet", besluit Peyre.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws