Zelfde verhaal na derde verlies op rij voor Gent: We hadden meer verdiend

Zelfde verhaal na derde verlies op rij voor Gent: "We hadden meer verdiend"

06-11-2020 07:45
7

KAA Gent heeft ook op Speeldag 3 in de groepsfase van de Europa League geen punten gepakt. Op het veld van Rode Ster Belgrado gingen de Buffalo’s met 2-1 onderuit. Al had er volgens interim-coach Peter Balette echt wel meer ingezeten voor zijn team, niet voor het eerst trouwens.

En zo blijft Gent achter met 0 op 9. "We zijn erg ontgoocheld met het resultaat", reageerde Balette in Het Nieuwsblad. "We hadden meer verdiend. Natuurlijk kun je altijd discussiëren over goals die je incasseert of kansen die je mist. Tot in de 95ste minuut bleven we pushen voor de gelijkmaker. De kansen waren er, maar de precisie ontbrak."

"Natuurlijk wordt Europese kwalificatie nu moeilijk, maar zolang het mathematisch kan, gaan we ervoor. De volgende wedstrijd willen we spelen met het mes tussen de tanden. Onze fans vroegen zweet. Wel, ik kan je zeggen dat de shirts vandaag nat waren. En niet enkel van de regen. We zijn geen dood team. Ook Wim De Decker dacht er thuis zo over. We blijven op dit elan doorgaan", besluit de Gent-coach.