Standard kent dramatische start met 0 op 9 na verlies in Lech Poznan

05-11-2020 20:48 Laatste update: 20:50
22

Standard de Liège ging donderdagavond op zoek naar hun eerste punten in de Europa League. Samen met Lech Poznan hadden de Rouches 0 punten. Standard onderging echter de wet van de sterkste tegen Lech Poznan. Lech Poznan won met 3-1 tegen Standard, Standard blijft achter met 0 punten uit drie wedstrijden.

Standard de Liège stond na een goed kwartier al op een dubbele achterstand. Lech Poznan voelde met lef en met overtuiging en klom op een 2-0 voorsprog.

De tweede helft was nog geen vijf minuten bezig of Lech Poznan had zijn dubbele voorsprong al terug in bezit. Een scherpe voorzet vanop de linkerkant werd binnen geknald door Ishak. Daarna kwam Lech Poznan nog dicht bij de 4-1 maar de bal werd nog van de lijn gehaald. Standard start zijn Europese campagne met een 0 op 9 en blijft zo laatst in de groep met 0 punten.