Clement spaart team na verlies tegen Dortmund: Ik ben tevreden over mijn ploeg

Clement spaart team na verlies tegen Dortmund: "Ik ben tevreden over mijn ploeg"

05-11-2020 07:15
39

Club Brugge verloor woensdagavond kansloos van Borussia Dortmund (0-3). Erling Braut Haaland en Thorgan Hazard velden nog voor rust het verdict voor de Bruggelingen. Toch was Philippe Clement na afloop minder streng dan afgelopen weekend na het gelijkspel tegen KV Mechelen.

"We begonnen goed aan de match", aldus de trainer  van Club Brugge in Het Nieuwsblad. "We hadden twee-drie mogelijkheden die net niet tot een doelpunt leidden. Aan onze kant worden onze defensieve fouten meteen cash betaald. Dat is heel vervelend, want als je tegen een ploeg als Dortmund punten wil pakken, moet je zelf superefficiënt zijn en ook een dosis geluk hebben. Beide dingen waren vandaag afwezig."

"Toch ben ik tevreden over mijn ploeg", probeerde Clement positief te blijven. "Na de 0-3 heb ik geen enkel kopje naar beneden zien gaan en is niemand naar iemand anders beginnen te wijzen. Iedereen is er voor blijven gaan en ook de invallers zijn gretig ingekomen. We zijn hoge druk blijven spelen en zijn het spel van achteren blijven opbouwen."

No Poll