'Anderlecht-aanwinst verliest plek in selectie na terugkeer van Verschaeren'

'Anderlecht-aanwinst verliest plek in selectie na terugkeer van Verschaeren'

05-11-2020 15:45
18

Na de goede partij tegen Royal Antwerp FC moet RSC Anderlecht komend weekend weer vol aan de bak tegen KAA Gent. In dat duel kan het rekenen op Yari Verschaeren, die weer fit is na blessureproblemen. Dat betekent echter ook slecht nieuws voor één pion van Anderlecht.

Verschaeren was er door blessureproblemen niet bij tegen Antwerp, maar kon volgens SudPresse deze week weer voluit gaan op training. Hij wordt dan ook weer verwacht in de selectie van Anderlecht voor de partij tegen KAA Gent. Dat is slecht nieuws voor Mustapha Bundu.

Zo geeft de Waalse bron aan dat Bundu meer dan waarschijnlijk het slachtoffer wordt van de terugkeer van Verschaeren en uit de selectie wordt geweerd. De duurste aanwinst van Anderlecht dit seizoen kon nog niet overtuigen en lijkt de strijd van Paul Mukairu ook al verloren te hebben.

De 23-jarige Bundu werd voor een som van bijna drie miljoen euro overgenomen van Aarhus GF. Tot dusver kwam hij aan zes partijen voor Anderlecht, waarin hij nog niet kon scoren en nog geen enkele assist kon afleveren.