KRC Genk-fans over nieuwe coach: “Liever Blessin van KV Oostende dan Brys”

KRC Genk-fans over nieuwe coach: “Liever Blessin van KV Oostende dan Brys”

04-11-2020 07:45
24

Bij KRC Genk zijn ze druk in de weer met het zoeken naar een nieuwe coach. Bij deze zoektocht zijn er meer dan ooit verschillende opties mogelijk. Zo wierp 'Terriltalks', de enige podcast over KRC Genk, de coach van KV Oostende op.

Er zij talloze mogelijke vervangers voor Thorup. Van Maes en Vanhaezebroek tot zelfs Losada en Blessin. Zo hoorden we de podcast-hosts zeggen dat de trainer van KV Oostende, Alexander Blessin, een interessant profiel is. Vooral de manier van coachen spreekt de supporters aan. Het is natuurlijk de vraag of Genk en Blessin dit zelf zouden zien zitten, maar een interessante denkpiste is het zeker.

‘TerrilTalks’ ziet Marc Brys liever niet komen. De argumenten zijn duidelijk. Brys moet zijn hele staf meenemen, en dat zien de supporters liever niet graag gebeuren aangezien de huidige staf vol met clublegendes zit. De kwaliteiten van Brys worden niet in vraag gesteld, maar de manier van coachen is niet het profiel dat ze bij Genk verwachten.

Het zullen nog drukke dagen worden voor het Genks bestuur. Er waren nog nooit zoveel kandidaten, de volgende dagen zullen duidelijk maken wie op de shortlist terechtkomt.