Tielemans goed voor twee doelpunten in 1-4 winst tegen Leeds United

02-11-2020 23:05
3

Leicester City moest op bezoek bij Leeds United op maandagavond in de Premier League, een moeilijke opdracht voor The Foxes. Thimothy Castagne ontbrak in de selectie wegens te veel hinder. Dennis Praet en Youri Tielemans stonden wel aan de aftrap. Leicester won met 1-4 van Leeds United.

Leicester City kon niet beter beginnen aan de wedstrijd want na 3 minuten stond het al 0-1 dankzij een doelpunt van Harry Barnes. Leeds United kreeg het balbezit van Leicester dat hun favoriete spelletje kon spelen, op de counter. Op één van deze omschakelingen verdubbelde Youri Tielemans de score, door een rebound binnen te tikken op een kopbal van Jamie Vardy.

Leeds klom onmiddellijk na de rust weer wat dichterbij na een doelpunt van Stuart Dallas. Leicester City scoorde een kwartier voor tijd zijn derde doelpunt dankzij Jamie Vardy. Zo lag de wedstrijd in een definitieve plooi. In de laatste minuut kreeg Leicester nog een strafschop, Youri Tielemans plaatste zich achter de bal en joeg zijn tweede van de avond tegen de netten.