Zidane rekent op Hazard in Champions League: We kennen zijn kwaliteiten

Zidane rekent op Hazard in Champions League: "We kennen zijn kwaliteiten"

02-11-2020 18:06

Thibaut Courtois en Eden Hazard zitten in de selectie van Real Madrid voor het Champions League-duel tegen Internazionale. Real gaat op zoek naar zijn eerste zege in de groepsfase van het kampioenenbal en coach Zinedine Zidane rekent daarvoor op Hazard.

De Koninklijke heeft nog maar 1 op 6 na matchen tegen Shakhtar (2-3) en Mönchengladbach (2-2). Er moeten dringend punten worden gesprokkeld en dan wordt er in de richting van Hazard gekeken. De Rode Duivel speelde vorig weekend een sterke match tegen Huesca en bekroonde zijn prestatie met een heerlijk doelpunt.

Zidane hoopt op een nieuwe knalprestatie van Hazard tegen Inter. "We willen altijd laten zien dat we goed zijn en dat we altijd meer willen. We weten natuurlijk welke speler Eden is en welke kwaliteiten hij heeft. We zullen die ook proberen te gebruiken, maar we rekenen op iedereen", vertelde Zidane volgens AS.

De Franse trainer van Real kan opnieuw rekenen op zijn favoriete aanvalstrio, met naast Hazard ook Marco Asensio en Karim Benzema. "Zij kunnen hier een nieuw tijdperk markeren. Ze zijn belangrijk en ze gaan nog belangrijke dingen doen. Ik geniet elke dag van hen. We gaan met iedereen -en niet alleen met deze drie- onze doelstellingen proberen te bereiken. En dat zijn er veel dit jaar", besloot Zidane.