Walsh debuteert voor KV Mechelen tegen Club Brugge: Ik ben enorm tevreden

Walsh debuteert voor KV Mechelen tegen Club Brugge: "Ik ben enorm tevreden"

02-11-2020 19:15

Issa Kaboré was afgelopen weekend geschorst bij KV Mechelen en dus mocht Sandy Walsh zijn debuut maken tegen Club Brugge (2-2). De rechtsachter speelde een degelijke wedstrijd en lag zelfs aan de basis van de aansluitingstreffer

"Ik ben enorm tevreden met deze prestatie", vertelde Walsh aan Het Laatste Nieuws. "Ik wist dat er een kans zou komen na de schorsing van Kaboré. Fysiek had ik goede testen afgelegd, maar ik miste nog matchritme. Dat kan je natuurlijk alleen opdoen door wedstrijden te spelen. Ik ben nu drie weken met de groep aan het trainen en integreer me goed. Ik ben enorm tevreden met deze prestatie. Dit geeft veel vertrouwen."

Walsh was meteen belangrijk voor zijn nieuwe ploeg met een pre-assist bij het doelpunt van De Camargo. "Ik zag Kerim (Mrabti, red.) de diepte in lopen en hij deed het vervolgens heel goed. Igor maakte het mooi af. Het was een knap doelpunt. We wilden de ruimtes in die hoeken van het veld uitspelen, dat was een van de zaken die we hadden voorbereid. In de tweede helft hebben we heel goed gevoetbald, met veel kansen. Dit is een verdiend punt, en er zat zelfs meer in", besloot Walsh.