Bongonda zet Thorup op zijn plaats na plotse exit: middenvinger via sociale media

Bongonda zet Thorup op zijn plaats na plotse exit: middenvinger via sociale media

02-11-2020 10:22 Laatste update: 10:23
48

Het vertrek van Jess Thorup slaat diepe wonden bij KRC Genk. Amper veertig dagen na zijn komst kon de trainer niet weerstaan aan de lokroep van FC Kopenhagen. Dat is bij Theo Bongonda duidelijk in het verkeerde keelgat geschoten.

De vleugelaanvaller van Genk heeft zijn gevoel laten spreken op sociale media. Op de post van Eleven Sports waarin het nieuws rond Thorup officieel werd gemaakt, heeft Bongonda een reactie geplaatst. Die is even simpel als veelzeggend: vier opeenvolgende middenvingers ... Het mag duidelijk zijn dat de Genkse spelersgroep het vertrek van Thorup maar matig kan appreciëren.

Onlogisch is dat niet, want de voorbije weken groeide er iets moois in de Luminus Arena. Het geleverde spel was nog niet altijd even aantrekkelijk, maar de recente resultaten (1-2-zege bij KAA Gent, 4-0-zege tegen KAS Eupen) deden het beste vermoeden. Bovendien lieten zowel de spelers als Thorup zelf niet na om te benadrukken hoe goed ze het met elkaar konden vinden. Dat net die aimabele man nu vanuit het niets voor een andere uitdaging kiest, komt hard aan bij Genk.