Bataille (KVO) onder de indruk van blessure bij Vanheusden: Ik kreeg kippenvel

Bataille (KVO) onder de indruk van blessure bij Vanheusden: "Ik kreeg kippenvel"

02-11-2020 07:30 Laatste update: 07:34
2

KV Oostende verloor zondagavond pas in het slot van Standard (1-0). Jelle Bataille vindt echter dat er meer in zat voor zijn team. Al denkt de KVO-flankspeler vooral aan Zinho Vanheusden, die met een akelige knieblessure van het veld werd gedragen.

Na een duel in de eigen zestien kwam de Standard-verdediger slecht neer, waarna hij het uitschreeuwde van de pijn. "Als je zo’n schreeuw als die van Vanheusden hoort, tot drie, vier maal toe, kruipt dat in je en krijg je daar kippenvel van. Ik hoop dat het meevalt voor Zinho, want het is jammer om mee te maken in zo’n match", aldus Bataille bij Sporza.

De wedstrijd zelf dan. "Ik denk dat er momenten waren waarop wij beter en gretiger waren. Standard had dan weer zwaardere benen na de drie matchen die ze de laatste week hebben gespeeld. Daar hebben we van geprofiteerd door hoog druk te zetten en er soms uit te komen. Dan is het jammer om te verliezen na een hoekschop die er misschien geen is. Ik denk dat 0-0 eerlijker was", besluit het jeugdproduct van Oostende.