Club Brugge verontschuldigt zich bij fans via eigen media: 'No sweat, no glory!'

Club Brugge verontschuldigt zich bij fans via eigen media: 'No sweat, no glory!'

01-11-2020 12:18
33

Club Brugge schoot zichzelf in de voet tegen KV Mechelen. Ondanks een vrij gezapige start kwam het 2-0 voor, maar die comfortabele voorsprong gaf het nog weg na een tenenkrommende tweede helft: 2-2. Een dag na die zeperd biedt de landskampioen haar excuses aan aan de eigen aanhang.

Iedereen was het erover eens: Club presteerde ondermaats zaterdagavond, zeker na het eerste half uur. Dat heeft de club zelf ook begrepen. Het Twitter-account van Blauw-Zwart stuurde een boodschap de wereld in richting de fans. 'Geen excuses, dit was Club-onwaardig! Terug naar de basis. No sweat, no glory!', staat er te lezen.

Verder deelde Club een overzicht van de statistieken van de wedstrijd. Die waren nog wel grotendeels in het voordeel van de thuisploeg, al is het overwicht minder groot dan verwacht mag worden. Club krijgt wel snel de kans om zich te herpakken. Woensdag komt Borussia Dortmund over de vloer in de Champions League. Na een puike vier op zes zijn de verwachtingen hooggespannen.

Eén ding staat vast: Philippe Clement zal er alles aan doen om zijn troepen weer op scherp te krijgen. In zijn reactie na de ontgoocheling tegen KV Mechelen was de trainer overduidelijk. Zelden spuwde Clement zoveel vuur richting zijn eigen spelersgroep.