Coronalucht klaart beetje op boven Sclessin, Raskin en Lestienne weer in selectie

Coronalucht klaart beetje op boven Sclessin, Raskin en Lestienne weer in selectie

01-11-2020 12:00
2

Na de 3-0-nederlaag bij SL Benfica moet Standard Luik zich zondag herpakken. Met KV Oostende komt alvast een op papier haalbare kaart over de vloer. Op coronavlak viel in Luik overwegend goed nieuws te rapen, want enkele sterkhouders zijn terug beschikbaar.

De voorbije dagen en weken had de pandemie een heleboel spelers van Standard te pakken, waaronder Maxime Lestienne en revelatie Nicolas Raskin. Zij zijn nu weer beschikbaar en zitten meteen in de selectie voor de komst van Oostende. In de voorhoede is ook Michel-Ange Balikwisha opnieuw van de partij. Obbi Oulare, donderdag nog basiskracht in Portugal, ontbreekt dan weer.

Toch betekent dat niet dat trainer Philippe Montanier kan rekenen op zijn volledige selectie. Moussa Sissako en Abdoul Fessal Tapsoba zijn immers nog steeds onbeschikbaar vanwege corona, schrijft Standard op haar eigen website. Bovendien viel er een nieuw slachtofer te noteren: Damjan Pavlovic. Hij testte bij het meest recente onderzoek positief en moet dus in quarantaine.