Zidane reageert na amper vieren van Hazard, Rode Duivel lacht ondertussen weer

Zidane reageert na amper vieren van Hazard, Rode Duivel lacht ondertussen weer

31-10-2020 19:15

Eden Hazard is back! Zaterdag stond de Rode Duivel tegen Huesca in de basis en maakte een knappe goal. Na zijn doelpunt vierde hij amper. In Spanje was dat een dingetje, maar ondertussen heeft Zinédine Zidane laten weten dat er niets aan de hand is. Ook Hazard zag er na de match gelukkig uit.

Hazard stond dit seizoen voor de eerste keer in de basis in LaLiga en blonk meteen uit. Met een knal van buiten de zestien opende hij de score. 'Een weergaloos doelpunt, maar waarom lacht Hazard niet?', vroeg onder meer Marca zich af. In Spanje klonk het meteen dat Hazard niet echt gelukkig zou zijn. Onzin natuurlijk.

"Ik ben blij met de prestatie van Hazard. De vorige match (in de Champions League, nvdr) speelde hij twintig minuten en nu al wat meer”, noteerde AS uit de mond van Zidane. “We kennen zijn kwaliteiten en hij scoorde een geweldige goal. Hazard is ok. Er zijn geen problemen. Hij is blij met zijn goals en zijn teamgenoten zijn blij met hem."

Via het Twitter-account van Real Madrid had Hazard nog een boodschap voor de fans. Daar zagen we weer de Hazard met een glimlach op zijn gezicht. "Dag iedereen. Ik ben gewoon blij dat ik terug op het veld sta en een mooie goal maakte. Ik hoop jullie snel weer te zien."