Mbokani: Ik las dat ze mijn dossier volgden, maar niemand van Anderlecht belde

Mbokani: "Ik las dat ze mijn dossier volgden, maar niemand van Anderlecht belde"

31-10-2020 10:45
11

Dieumerci Mbokani presteert op 34-jarige leeftijd nog steeds op een zeer hoog niveau  bij Royal Antwerp FC. De Congolese spits is quasi onmisbaar voor The Great Old. Vorige zomer was Mbokani een vrije speler, maar van zijn ex-club RSC Anderlecht hoorde hij niks.

Na lang getwijfel tekende Mbokani kort voor de bekerfinale een nieuw contract bij Antwerp, waar hij nu tot het einde van het seizoen onder contract staat. Komend weekend gaat Antwerp op bezoek bij nota bene Anderlecht, de club die Mbokani nog steeds een warm hart toedraagt. "Het is een speciale match, want Anderlecht blijft mijn club", vertelt  de spits bij La Derniére Heure.

De kranten speculeerden over een terugkeer van Mbokani naar Anderlecht, maar naar verluidt twijfelde paars-wit aan zijn fitheid, maar vooral door zijn salariseisen. "Ik las dat ze mijn dossier volgden in de zomer, maar niemand van RSCA heeft mij gebeld. Geen probleem, ik ben niet uit op revanche", aldus Mbokani, die momenteel vier competitiedoelpunten op zijn naam heeft staan.