Breaking news

Zeven conclusies na Europese midweek: de ene Belgische club is de andere niet

Thorgan Hazard over duel met Brugge: Ambiance in Brugge is echt top

Thorgan Hazard over duel met Brugge: "Ambiance in Brugge is echt top"

Gepubliceerd: zaterdag 31 oktober 2020 om 08:25za 31-10-2020 om 08:25

Thorgan Hazard was, op net zoals zijn broer, een tijd lang niet beschikbaar na een spierblessure. Enkele dagen voor de confrontatie met Club Brugge is de Aanvallende middenvelder weer klaar om gas te geven. In een interview met Het Laatste Nieuws spreekt hij over zijn broer, Thomas Meunier en Club Brugge.

Op 19 september speelde Borussia Dortmund zijn eerste competitiewedstrijd tegen Mönchengladbach. Na 19 minuten moest Thorgan Hazard het veld verlaten met een spierblessure. Vorige week woensdag maakte hij zijn wederoptreden tegen Zenit Sint-Petersburg en was hij meteen bepalend. "Het was nog maar mijn eerste serieuze blessure sinds ik hier bij Dortmund ben, maar ik ben blij dat ik de ploeg opnieuw kan helpen. Want het is niet gemakkelijk hoor, geblesseerd zijn en even geen deel meer uitmaken van de groep. De coach had me woensdag tegen Zenit ingebracht om het team iets extra's te geven. Met die penalty, na een fout op mij, is dat ook gelukt.", vertelt Hazard aan Het Laatste Nieuws.

Het is voor Thorgan Hazard een blij weerziens met Brugge want met Zulte Waregem wist de Belgische middenvelder hier geregeld punten te pakken. Het is al van zijn tijd bij Zulte Waregem geleden dat Thorgan nog op Belgische bodem heeft gespeeld in clubverband. "Echt waar: ik hou ervan om in Brugge te spelen - 'on a des bons petits souvenirs avec Zulte Waregem'. We hebben daar destijds een paar sterke matchen gespeeld. Weet je 't nog? Ik herinner me dat ik eens scoorde. Naast die uitstekende prestatie van Mbaye Leye - hij maakte er in dat jaar dat we tweede eindigden een hattrick. Gemakkelijk wordt het niet, woensdag. Ça va être dur. En 't is jammer dat die match achter gesloten deuren moet plaatsvinden, want de ambiance in Brugge is echt top", schrijft Het Laatste Nieuws.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws