Clement is op zijn hoede voor Antwerp: Ze gaan meedoen voor de titel

Clement is op zijn hoede voor Antwerp: "Ze gaan meedoen voor de titel"

Gepubliceerd: vrijdag 30 oktober 2020 om 21:14vr 30-10-2020 om 21:14

Voor aanvang van het seizoen werd KAA Gent nog gezien als de grote titeluitdager voor Club Brugge dit seizoen. Na tien speeldagen lijken dat echter Sporting Charleroi en Royal Antwerp FC te worden. Philippe Clement gelooft alvast in The Great Old.

"Ze gaan meedoen: dat zeg ik al sinds het einde van de transferperiode", is de coach van Club Brugge duidelijk tegenover Het Nieuwsblad. "Ze hebben in vergelijking met vorig seizoen veel meer voetbal in de ploeg met de nieuwe coach. En als je jongens als Birger Verstraete op de bank kan houden, dan heb je gewoon een heel goed elftal. Antwerp is een ijzersterke ploeg met een goede coach, die ik al lang ken. Het zal een geduchte concurrente worden", klinkt het.

Clement zag Antwerp afgelopen donderdag ook overtuigen tegen Tottenham Hotspur. "Ik heb de match gezien, ja. Het was heel leuk om een Belgische ploeg op zo’n hoog niveau te zien presteren", looft Clement The Great Old. "Dit was propaganda voor het Belgisch voetbal. Een hele grote en goeie avond dus, ook voor ons coëfficiënt", besluit hij.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Doet Antwerp mee voor de titel?

Ja
87%
Nee
13%
(230 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws