Onuachu wint strijd van Dessers bij Genk: 'Ik ben de beste spits in België'

Onuachu wint strijd van Dessers bij Genk: 'Ik ben de beste spits in België'

Gepubliceerd: vrijdag 30 oktober 2020 om 20:15vr 30-10-2020 om 20:15

Paul Onuachu is bezig aan een bijzonder goed seizoen en was bij KRC Genk al goed voor acht doelpunten na negen partijen. Hij is daarmee ook de Gouden Stier in ons land. Vindt hij zichzelf ook de beste spits in ons land?

"Als topscorer van de competitie moet ik het zelfvertrouwen hebben om hierop ja te antwoorden", antwoordt Onuachu bij Het Nieuwsblad. "Dus ja, maar ik mik hoger. We staan met het team nog niet waar we willen staan. Ik kan me optrekken aan mijn goals, maar we moeten opklimmen in de rangschikking. We misten wat vertrouwen. Dankzij de zeges tegen topclubs als Gent en Charleroi gaat het nu beter", geeft hij aan.

Bij Genk moet Onuachu nu strijden om een basisplek met Cyriel Dessers. Een strijd die hij ook gewonnen lijkt te hebben. "Die concurrentie is goed voor het team. In het begin van het seizoen speelde hij. Ik viel in en we wonnen toen we samen op het veld stonden. In de wedstrijd tegen Gent vervangt hij mij en geeft hij een assist", aldus Onuachu.

De spits zou het ook zien zitten om samen met Dessers op het veld te staan. "Ja. Hij heeft iets speciaals. Bovendien zijn we een complementair duo. Hij kan diep gaan als ik de bal verder weg van de box vraag. Maar de coach beslist", besluit Onuachu.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Is Onuachu de beste spits in België?

Ja
35%
Nee
65%
(97 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws