Zaakwaarnemer Refaelov spreekt over toekomst: “Interesse uit MLS”

Zaakwaarnemer Refaelov spreekt over toekomst: “Interesse uit MLS”

Gepubliceerd: vrijdag 30 oktober 2020 om 15:11vr 30-10-2020 om 15:11

Lior Refaelov speelt op zijn 34 de pannen van het dak bij Royal Antwerp Football Club. Ook tegen Tottenham Hotspur was de middenvelder de matchwinnaar met een knap doelpunt.

Zijn zaakwaarnemer en goeie vriend Dudu Dahan spreekt over de toekomst van Refaelov bij Antwerp. “Ik twijfel er niet aan dat we binnenkort met het bestuur zullen spreken. Dat is logisch, gezien zijn prestaties van de laatste weken”, begint Dahan aan Gazet van Antwerpen.

“Het is zeker nog niet zijn bedoeling om terug te keren naar Israël. Hij wil nog drie à vier jaar aan de top spelen. Wel is de MLS een optie. Er zijn twee Amerikaanse clubs die interesse tonen. Ik heb al aanbiedingen op zak en het is iets dat in zijn achterhoofd zit.”

“Zoals Pozuelo daar nu uitblinkt, dat zou hij óók kunnen”, gaat Dahan verder. “Alleen ligt dat nu nog niet op tafel. Antwerp is sowieso zijn eerste keus. Rafa voelt zich er super. Toen hij er toekwam, was Antwerp nog geen topploeg, maar hij heeft er mee voor gezorgd dat dat nu wél het geval is.”

Titelaspiraties
Refaelov is ambitieus met Antwerp en gaat voor de titel. “Na de beker wil hij de club nu ook de titel bezorgen. En waarom niet nog langer blijven. Het zegt toch genoeg dat hij nog maar voor drie verschillende clubs heeft gespeeld?”

“Bovendien hebben Gal en de kinderen het in Antwerpen – waar ze net een appartement hebben gekocht – naar hun zin, en de Belgische competitie is de laatste jaren ook sterker geworden. Ik zou niet meer durven te stellen dat bijvoorbeeld de Ligue 1 beter is.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Moet Refaelov een nieuw contract bij Antwerp krijgen?

Ja
93%
Nee
7%
(351 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws