Miazga wil met Anderlecht de scalp van Antwerp: De belangrijkste match tot dusver

Miazga wil met Anderlecht de scalp van Antwerp: "De belangrijkste match tot dusver"

30-10-2020 09:00
8

RSC Anderlecht ontvangt komend weekend Royal Antwerp FC, dat in grote vorm verkeert na zeges tegen Ludogorets, K. Beerschot V.A en Tottenham Hotspur. Matt Miazga beseft alvast het belang van de wedstrijd met het oog op de ambities van Anderlecht.

Zo wil de nieuwkomer net als heel Anderlecht een gooi doen naar de top vier. Tegen Antwerp kan het alvast een goede zaak doen. "Wellicht de belangrijkste match van het seizoen tot dusver, want als we winnen, dan doen we een fantastische zaak in de stand. A big game. En een mooie uitdaging. We will be ready, we zullen klaar zijn", aldus Miazga in Het Laatste Nieuws.

Anderlecht huurt Miazga tot het einde van het seizoen van Chelsea FC. Zijn aanpassing in België verliep tot dusver vlot. "Ik voel me goed hier, ik krijg veel vertrouwen en ben vlot aangepast. Wat helpt, is dat ik van Europa hou. Als kind bracht ik hier elke zomer door, ik heb de levensstijl en cultuur altijd weten te appreciëren. We zien wel wat eind dit seizoen komt”, besluit de Amerikaan.