Refaelov (Antwerp) na stunt tegen Tottenham: Wat een momentum voor deze club

Refaelov (Antwerp) na stunt tegen Tottenham: "Wat een momentum voor deze club"

Gepubliceerd: vrijdag 30 oktober 2020 om 08:15vr 30-10-2020 om 08:15

Royal Antwerp FC zorgde voor een stunt door Tottenham Hotspur (1-0) te kloppen in de Europa League. Lior Refaelov was andermaal de matchwinnaar voor The Great Old. De Israëliër was na afloop dan ook door het dolle heen. Een historische avond voor hem én Antwerp.

"Het komt alleszins in het rijtje topmomenten. Ik kon mijn emoties ondertussen wat laten bezinken, maar we hebben het Belgisch voetbal op een fantastische manier vertegenwoordigd. Wat een ­Europees momentum voor deze club, na zoveel jaar afwezigheid (26, nvdr.)", steekt Refaelov van wal in Het Nieuwsblad.

"Geen mooiere tegenstander om te kloppen dan dit Tottenham, een van de sterkste teams in Europa. Oké, Tottenham speelde niet met zijn beste elf, maar er stond zeker nog genoeg kwaliteit op het veld. We waren de evenknie, en bij momenten zelfs de betere. Ons 'game plan' klopte gewoon. In de Premier League zie je tegen dit Tottenham weinig teams met hoge pressing spelen, maar toch besloten we er vol voor te gaan", besluit de Antwerp-middenvelder.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zal Antwerp overwinteren?

Ja
96%
Nee
4%
(520 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws