Onuachu spreekt over vertrek bij KRC Genk: Ik droom van de Premier League

Onuachu spreekt over vertrek bij KRC Genk: "Ik droom van de Premier League"

30-10-2020 08:30
2

Paul Onuachu heeft zich zijn overstap naar KRC Genk nog niet beklaagd. De boomlange aanvaller staat met acht doelpunten bovenaan de topschuttersstand in de Jupiler Pro League, al ziet Onuachu de Luminus Arena niet als zijn eindstation als profvoetballer.

De 26-jarige Onuachu kwam over van FC Midtjylland, maar de aanpassing verliep vlot bij Genk. Hij hoopt topschutter te worden dit seizoen. "Als topscorer van de competitie moet ik het zelfvertrouwen hebben om hierop ja te antwoorden. Dus ja, maar ik mik hoger", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Al denkt Onuachu vooral aan het ploegbelang. Zo wil de 26-jarige aanvaller een gooi doen naar de top vier. "We staan met het team nog niet waar we willen staan. Ik kan me optrekken aan mijn goals, maar we moeten opklimmen in de rangschikking."

In de toekomst hoopt Onuachu een mooie transfer te versieren. De Genk-topschutter heeft alvast een voorkeur. "Ik pas in elke competitie, al droom ik wel van de Premier League. Maar eerst met Genk de top drie halen", besluit hij.