Pijnlijke avond voor Roef en heel KAA Gent: We waren enkele maatjes te klein

Pijnlijke avond voor Roef en heel KAA Gent: "We waren enkele maatjes te klein"

30-10-2020 08:00 Laatste update: 08:08
14

KAA Gent heeft tegen TSG 1899 Hoffenheim niet voor een stunt kunnen zorgen. Integendeel, want de Buffalo's gingen in eigen huis met 1-4 onderuit. Een pijnlijke avond voor Roef, die echter beseft dat de nederlaag meer dan verdiend is. Al verwijt de Gent-doelman zijn ploegmaats niets.

Gent miste in het begin nog een strafschop, maar dat was volgens Roef slechts een detail. "We waren toch wel enkele maatjes te klein voor dit Hoffenheim, dat hier vanavond bijzonder volwassen speelde. Je weet wel op voorhand dat je het moeilijk kunt krijgen tegen een Duitse ploeg die in een goede vorm verkeert, maar we hoopten toch onze voet naast die van hen te kunnen zetten. Dat is duidelijk niet gelukt", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Ondanks het strijdende hart bij zijn ploegmaats, ook na de 0-3, mocht het niet zijn voor Gent. "Ik voelde me vanavond op geen enkel moment aan mijn lot overgelaten. De andere jongens gaven ook alles wat ze in zich hadden. Maar als je tegen een sterke Duitse tegenstander botst die zijn dagje heeft, dan weet je dat het moeilijk wordt."