Leko zorgt voor stunt met Antwerp: Heeft Mourinho dat ooit al moeten doen?

Leko zorgt voor stunt met Antwerp: "Heeft Mourinho dat ooit al moeten doen?"

Gepubliceerd: vrijdag 30 oktober 2020 om 07:15vr 30-10-2020 om 07:15

Laatste update: vrijdag 30 oktober 2020 om 07:18vr 30-10-2020 om 07:18

Royal Antwerp FC heeft in de Europa League voor een stunt gezorgd door Tottenham Hotspur met 1-0 huiswaarts te sturen. Ivan Leko pakt met zijn team zo een knappe zes op zes en mag dan ook al dromen van Europese overwintering.

"Kijk, normaal hebben we geen kans tegen een ploeg als deze", zei Antwerp-trainer Leko na afloop bij Het Nieuwsblad. "Tottenham heeft een fantastisch team. Het zal dit seizoen voor de titel strijden in de Premier ­League en is een van de favorieten in de Europa League. Maar we zijn erin geslaagd om onze spelers te overtuigen dat we met elf tegen elf speelden en dat we het hen moeilijk konden maken."

"Dat hebben we absoluut gedaan. We kwamen inderdaad dichter bij de 2-0 en 3-0 dan dat zij bij de 1-1 kwamen. Mourinho die aan de rust vier vervangingen moest doorvoeren: dat heeft hij wellicht nog nooit moeten doen. Maak er nu niet van dat Leko Mourinho geklopt heeft. Neen: mijn team heeft zijn team geklopt. Verdiend geklopt. Maar we blijven er rustig onder. Dit is geen reden om te gaan dromen", besluit de Antwerp-coach.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zal Antwerp overwinteren?

Ja
96%
Nee
4%
(520 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws