Mourinho verbergt teleurstelling niet: 'Ik zie jullie morgen om 11u op training'

Mourinho verbergt teleurstelling niet: 'Ik zie jullie morgen om 11u op training'

Gepubliceerd: donderdag 29 oktober 2020 om 22:30do 29-10-2020 om 22:30

Laatste update: donderdag 29 oktober 2020 om 22:34do 29-10-2020 om 22:34

Dat stond ongetwijfeld niet in de planning van José Mourinho. De Portugese coach ging met zijn Tottenham Hotspur met 1-0 onderuit tegen Royal Antwerp FC. De Portugees kon dan ook helemaal niet tevreden zijn met de prestatie.

"We moeten de tegenstander prijzen, want zij hebben een fantastische wedstrijd gespeeld", klonk het na de partij op het clubkanaal. "Ze hebben hun absolute top gehaald. Wij speelden juist een vreselijke wedstrijd. Het optreden was slecht, het resultaat was slecht", gaf de Portugees aan.

Mourinho wees ook met de beschuldigende vinger naar zichzelf. "Als je iemand de schuld wil geven, geef mij dan de schuld. Het is mijn verantwoordelijkheid om te bepalen wie er spelen, maar ik moet toegeven dat deze wedstrijd voor mij een aantal dingen bevestigt waar nu nog een vraagteken achter stond. Dat gaat me helpen bij het maken van beslissingen in de toekomst. Na vanavond wordt het maken van keuzes in mijn opstelling heel erg makkelijk", aldus Mourinho.

Op zijn eigen Instagram was Mourinho ook vernietigend. 'Slechte prestaties verdienen slechte resultaten. Hopelijk is iedereen even teleurgesteld als ik. Ik zie jullie morgen om 11u op training', schreef hij.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bad perfomances deserve bad results. Hope everyone in this bus is as upset as I am. Tomorow 11 AM training.

Een bericht gedeeld door Jose Mourinho (@josemourinho) op

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws