Blije gezichten bij Antwerp: Overwinteren blijft het doel

Blije gezichten bij Antwerp: "Overwinteren blijft het doel"

Gepubliceerd: donderdag 29 oktober 2020 om 22:01do 29-10-2020 om 22:01

Tegen alle verwachtingen in is Royal Antwerp FC er donderdag in geslaagd om te winnen van Tottenham Hotspur. Het begint daarmee aan de groepsfase met een zes op zes en mag dromen van overwintering. Dat is alvast het doel van The Great Old.

Uitblinker Ritchie De Laet was uiteraard tevreden met het resultaat. "We zijn begonnen zoals we de laatste weken speelden. We hadden niet te veel respect voor de tegenstander en gingen er vol voor met ons eigen spel", vertelt hij aan Sporza. "Vooral in de tweede helft hebben we er onze "kop" voor gelegd. We wilden het niet meer weggeven en zouden er desnoods voor sterven. Het doel was overwinteren en dat blijft het ook", klinkt het.

Hetzelfde gevoel ook bij kapitein Faris Haroun. "We hadden voor de wedstrijd gezegd dat we vol voor de drie punten zouden gaan. De trainer veranderde niet veel aan de tactiek en we speelden zoals in de competitie", vertelt hij. "We hebben de hele wedstrijd druk gezet en winnen oververdiend. We hadden het zelfs vroeger moeten afmaken. We hebben nu 6 op 6, we willen overwinteren", besluit Haroun.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zal Antwerp overwinteren?

Ja
96%
Nee
4%
(520 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws