Antwerp maakt indruk op Engelse media: 'Een verdiende overwinning'

Antwerp maakt indruk op Engelse media: 'Een verdiende overwinning'

Gepubliceerd: donderdag 29 oktober 2020 om 22:15do 29-10-2020 om 22:15

Royal Antwerp FC boekte donderdag een historische zege tegen Tottenham Hotspur. Op de Bosuil haalde The Great Old het met 1-0. Een onverwacht resultaat, ook voor de Engelse pers.

Onder andere Ritchie De Laet kreeg lof voor zijn partij. Journalist Paul Suart kon niets dan positief schrijven over de verdediger. 'De Laet bewijst dat hij het nog steeds kan. Hij heeft veel blessures gehad en het verbaasde mij dat hij niet kon doorbreken bij Aston Villa. Ik vond hem altijd goed', schreef Suart.

BBC Sports zag vooral een bijzonder slecht Tottenham. 'Geen inspiratie en bijzonder plat. Tottenham kon amper kansen creëren tgen Antwerp. Het kon zelfs nog slechter geëindigd zijn voor Tottenham na kansen voor Mbokani en Juklerod.' De Engelse bron bekroonde De Laet ook tot de man van de match en gaf hem een 8.07/10 voor zijn wedstrijd.

De Laet kende een goede partij tegen onder andere Gareth Bale, die Football London niet kon overtuigen en maar een 4/10 kreeg voor zijn wedstrijd. 'Bale was bijna niet te zien en kon enkel vanop afstand voor gevaar zorgen. Hij had geen enkele impact op de wedstrijd en werd dan ook vervangen.' Ook Express vond Bale niet overtuigen. 'Hij was duidelijk niet zijn beste zelve', klonk het.

Dat Tottenham verloor had ook niemand verwacht. Zo verloren de Engelsen al tien wedstrijden op rij niet meer en was het dit seizoen pas de eerste club die in Europees verband wist te verliezen, zo merkte Gracenote op.

Voor The Sun was het dan weer duidelijk: Tottenham verdiende de nederlaag, Antwerp de overwinning. 'Tottenham was gewoonweg verschrikkelijk en verdiende de nederlaag', schrijft de krant. 'Niemand kan tegenspreken dat Antwerp één van de meest historische overwinningen uit hun recente geschiedenis verdiende.'

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws