Martinez laat De Ketelaere dromen van Rode Duivels: Deel van onze plannen

Martinez laat De Ketelaere dromen van Rode Duivels: "Deel van onze plannen"

Gepubliceerd: donderdag 29 oktober 2020 om 20:04do 29-10-2020 om 20:04

Bij Club Brugge wordt Charles De Ketelaere steeds belangrijker en was hij onder andere een uitblinker tegen Zenit Sint-Petersburg. Zijn prestaties zorgden er ook voor dat er uit heel wat hoeken wordt geroepen om hem een kans te geven bij de Rode Duivels. Bondscoach Roberto Martinez volgt zijn prestaties alvast op.

"Charles maakt al lang deel uit van onze plannen", bevestigt Martinez bij VTM Nieuws en Het Laatste Nieuws. "Hij is jong, maar deed al heel wat ervaring op in de elf bij Club, ook in de Champions League. We hebben zijn ontwikkelingen altijd al van dichtbij gevolgd", geeft de bondscoach aan.

De kans lijkt ook groot dat De Ketelaere binnen de komende maanden eens mag proeven van de Rode Duivels. "Een jonge speler moet een belangrijke rol spelen bij de nationale ploeg van zijn leeftijdscategorie, maar soms moet hij ook een rol(letje) krijgen bij de Rode Duivels", aldus Martinez.

Dat betekent niet dat hij de komende interlandbreak al een selectie zal krijgen. De Ketelaere is namelijk nodig bij de beloften. "De U21 hebben een hele belangrijke wedstrijd in het verschiet, tegen Bosnië-Herzegovina. De kwalificatie voor het EK staat er op het spel en ook dat is belangrijk voor de ontwikkeling van een jonge speler. Maar er zullen zeker spelers zijn die de oversteek zullen maken voor de oefenmatch tegen Zwitserland", besluit Martinez.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Verdient De Ketelaere een selectie voor de Rode Duivels?

Ja
71%
Nee
29%
(42 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws