AS: Real Madrid wil twee spelers van de hand doen in ruildeal met Juventus

AS: Real Madrid wil twee spelers van de hand doen in ruildeal met Juventus

29-10-2020 19:20
4

Zinedine Zidane heeft naar verluidt zijn oog laten vallen op Paulo Dybala. Real Madrid zou Vinícius Júnior en Isco willen inzetten om de overgang van de 26-jarige Argentijn te realiseren.

Dit meldt de Spaanse sportkrant AS donderdag, in navolging van Italiaanse media. Dybala is momenteel met Juventus in gesprek om zijn in 2022 aflopende contract te verlengen. Real gelooft echter dat het Dybala naar Madrid kan lokken, door hem een absolute hoofdrol te beloven en de Argentijn uit 'de schaduw' van superster Cristiano Ronaldo te laten treden.

Zidane heeft te veel spelers tot zijn beschikking, waardoor hij afscheid wil nemen van Vinícius en Isco, in ruil voor Dybala. Waar Vinicius goede momenten te veel zou afwisselen met mindere, is Isco ontevreden bij Real omdat hij amper aan spelen toekomt.

Juventus-trainer Andrea Pirlo heeft eerder aangegeven dat hij Dybala graag wil behouden. Naast Real Madrid zijn ook Manchester United en Chelsea geïnteresseerd in de Argentijn. De Madrilenen denken echter dat een ruildeal met Isco en Vinicius de Bianconeri zou kunnen verleiden om zaken te doen.