Brys keert met OHL terug naar Beerschot: Tonen dat we hen wel kunnen kloppen

Brys keert met OHL terug naar Beerschot: "Tonen dat we hen wel kunnen kloppen"

Gepubliceerd: donderdag 29 oktober 2020 om 18:54do 29-10-2020 om 18:54

Komend weekend is er in de Jupiler Pro League de wedstrijd tussen de twee promovendussen: Beerschot tegen Oud-Heverlee Leuven. Beide seizoensrevelaties draaien mee helemaal bovenin het klassement. Voor Marc Brys wordt het sowieso een leuk weerzien met zijn ex-ploeg.

Tijdens de promotiefinale tussen beide ploegen trok Beerschot telkens aan het langste eind. Zowel in maart als in augustus was Beerschot te sterk voor OHL. "Die finale werd onthoofd en had nog weinig waarde", vertelt Brys aan Het Nieuwsblad. "Maar dat neemt niet weg dat de goesting er bij mijn spelers is om te tonen dat we Beerschot wel degelijk kunnen kloppen."

Een paar maanden later staan Beerschot en OHL vierde en zesde in de Jupiler Pro League. "Ik had nooit verwacht dat die twee ploegen komend weekend zouden strijden voor een plaats in de top vier. Ik denk dat het bij geen van beide clubs zelfs maar in de hoofden speelde om zo hoog te scoren. We hebben allebei verrast en dat is mooi. Hopelijk wordt ook de wedstrijd zelf zo mooi."

Trainers Brys en Losada kennen elkaar al jaren. "Volgens mij kan iedereen iedereen verrassen. Je moet er wel zuinig mee zijn. Als ze verwachten dat je ze gaat verrassen, kan je ze al niet meer verrassen. Maar als Hernan plots zegt dat hij homoseksueel is, zal hij mij zeker verrassen. Zet dat alstublieft niet in de titel, hé", besloot Brys.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws