Breaking news

Carcela herstelt van het coronavirus en is beschikbaar tegen Anderlecht

Mignolet vindt dat Club Brugge 6 op 6 laat liggen: Kansen gehad op winst

Mignolet vindt dat Club Brugge 6 op 6 laat liggen: "Kansen gehad op winst"

Gepubliceerd: donderdag 29 oktober 2020 om 18:20do 29-10-2020 om 18:20

Simon Mignolet stond woensdagavond opnieuw tussen de palen bij Club Brugge voor het Champions League-duel tegen SS Lazio (1-1). De doelman van Blauw-Zwart zag dat zijn ploeg kansen kreeg om de overwinning te pakken.

"De tweede helft vond ik ons beduidend beter", vertelde Mignolet aan Het Nieuwsblad. "Er zat meer in, want we hebben beslist de kansen gehad. Anderzijds: 4 op 6 is ook niet zo slecht. Ik heb bij de loting inderdaad al voorspeld dat de beslissing pas zal vallen op de slotspeeldag. Na twee wedstrijden kan je wel zeggen dat de kans groot is dat ik gelijk zal krijgen."

"Dat Zenit nu nog met 0 op 6 staat, is goed nieuws. Dat kan zeker in ons voordeel spelen met het oog op de derde plaats, want ook dat moeten we in het achterhoofd houden. Maar na twee matchen is het nog wat vroeg voor voorspellingen en conclusies. In dat verband ben ik wel ook benieuwd naar het resultaat van Lazio tegen Zenit volgende week."

"Wij krijgen met Dortmund nu de vermoedelijk sterkste ploeg van de poule op bezoek. Dit wordt dus moeilijk, maar we weten wat we kunnen verwachten: een aantal spelers kennen we natuurlijk vrij goed. Ik verwacht een zwaar avondje, maar we moeten niet bang zijn: ons eigen spel brengen en in onszelf geloven. Tegen Zenit en nu ook tegen Lazio hebben we bewezen dat we absoluut niet misstaan in deze groep", besloot Mignolet.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws