Eindelijk is hij daar: zomeraanwinst Mukairu traint eerste keer mee bij Anderlecht

Eindelijk is hij daar: zomeraanwinst Mukairu traint eerste keer mee bij Anderlecht

Gepubliceerd: donderdag 29 oktober 2020 om 17:15do 29-10-2020 om 17:15

RSC Anderlecht mocht donderdag een nieuw gezicht verwelkomen op training. Paul Mukairu kon zich eindelijk mee in het zweet werken met zijn kersverse ploeggenoten. De voorbije weken zat de aanvaller nog vast in Turkije.

Mukairu voetbalde vorig seizoen bij Antalyaspor, waar hij voldoende indruk maakte op Anderlecht. De Brusselaars besloten hem dan ook aan te trekken op het einde van de verlengde transferperiode. Mukairu kon echter niet meteen naar ons land afreizen, aangezien zijn papierwerk maar niet in orde geraakte. Bovendien bemoeilijkte ook de coronacrisis zijn reis.

Nu is Mukairu dan toch op Neerpede neergestreken, bewijze een foto die hij zelf postte op zijn Instagram-account. Donderdag trainde de zomeraanwinst voor het eerst mee. Hij zou nu ook speelgerechtigd moeten zijn voor de wedstrijd van komend weekend, al is het maar de vraag of Vincent Kompany hem meteen meeneemt. Zondag ontvangt Anderlecht koploper Royal Antwerp FC.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Glory be to God. So exited to be part of this family @rscanderlecht 🟣⚪️#newfamily #workandpray #Godisthegreatest

Een bericht gedeeld door Paulmukairu12 (@paulmukairu12) op

Overigens huurt paars-wit Mukairu in eerste instantie van Antalyaspor. De Belgische recordkampioen heeft echter ook een aankoopoptie bedongen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws