Degryse en Mulder zijn akkoord: Een gemiste kans voor Club Brugge

Degryse en Mulder zijn akkoord: "Een gemiste kans voor Club Brugge"

Gepubliceerd: donderdag 29 oktober 2020 om 12:15do 29-10-2020 om 12:15

Club Brugge kon woensdag geen zege pakken tegen Lazio Roma. Het werd 1-1. In de tweede helft kreeg Club een resem kansen, maar het winnende doelpunt kwam er niet. 

Jan Mulder vond dat duidelijk heel spijtig. "Vooral omdat Club Brugge in de tweede helft oké was", aldus Mulder op VTM2. "Ze begonnen sneller te combineren, het aanvalsspel was mooi... Ze hadden het verdiend. Reina redde een keer met z'n zitvlak, dan zit het ook niet mee. De prestatie was goed, de uitslag niet."

Degryse vond ook dat Club de zege verdiende. "Het waren er geen tien, maar in de tweede helft hebben ze toch vijf à zes kansen gekregen. Dan moet je eigenlijk scoren en die drie punten pakken. Die eerste helft vond ik wel onder de maat. Vorige week scoorden ze natuurlijk in minuut 93 en was er euforie. Vanavond had ik iets meer verwacht, vooral omdat Lazio toch gehavend was. Ze hebben een kans laten liggen."

De Europese wedstrijden volgen mekaar nu in sneltempo op. Volgende week woensdag speelt Club weer thuis tegen Borussia Dortmund.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Verdiende Club Brugge de overwinning?

Ja
79%
Nee
21%
(278 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws