Hazard is terug bij Real Madrid: “Dat hij speelde was toch een beetje magie”

Hazard is terug bij Real Madrid: “Dat hij speelde was toch een beetje magie”

Gepubliceerd: donderdag 29 oktober 2020 om 10:14do 29-10-2020 om 10:14

Eden Hazard maakte zijn rentree voor Real Madrid in de Champions League tegen Borussia Monchengladbach. Stef Wijnants laat zich tegenover Sporza uit over de terugkeer van de Rode Duivel.

"Tien dagen geleden zei Zidane dat de blessure van Eden erger was dan ze dachten”, begint Wijnants. “En toen zat Hazard ineens in de selectie, reisde hij mee naar Duitsland en stond hij klaar om in te vallen. Wie kon nog volgen?”

"Dat Hazard geen last meer heeft, moet duidelijk zijn. Anders breng je hem niet in een Champions League-match, waar je bovendien 2-0 achterstaat. Het was dus niet bij een geruststellende voorsprong wat minuten maken. Nee nee, Hazard heeft mee de forcing gevoerd."

Volgens Wijnants heeft Hazard een goede invalbeurt achter de rug. "Hij speelde misschien iets te breed en heeft niet echt vooruitgedribbeld, maar ze weken wel bij Gladbach. Dat hij speelde, was toch een beetje magie.”

“Zijn aanwezigheid heeft zeker een rol gespeeld, hij had ook bijna meteen kunnen scoren. Maar goed, Hazard zal niet de man zijn die het scoringsprobleem van Real gaat oplossen”, aldus Wijnants.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Wijnants hier gelijk?

Ja
96%
Nee
4%
(25 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws