Koeman looft 'team Makkelie': 'Gezien hoe belangrijke video-arbitrage kan zijn'

Koeman looft 'team Makkelie': 'Gezien hoe belangrijke video-arbitrage kan zijn'

Gepubliceerd: donderdag 29 oktober 2020 om 08:25do 29-10-2020 om 08:25

Ronald Koeman heeft complimenten over voor Danny Makkelie en zijn arbitrale team na de 0-2 overwinning van FC Barcelona op bezoek bij Juventus. De Nederlandse arbitrage keurde drie keer (!) een doelpunt van Álvaro Morata af en in de slotfase van het duel ging de bal op de stip voor Barcelona.

"Een compliment voor de leiding", stelt Koeman voor de camera van SBS6, geciteerd door De Telegraaf. "Het was in alle gevallen buitenspel. De beslissingen van de VAR waren terecht. Vanavond hebben we kunnen zien hoe de video-arbitrage belangrijk kan zijn, namelijk bij buitenspelsituaties." Kevin Blom stond Makkelie bij als VAR en moest meerdere keren ingrijpen.

Koeman kan, na het verlies in El Clásico van afgelopen weekend, niet anders dan tevreden zijn na de overwinning tegen Juventus. Hiermee komt zijn ploeg na twee gespeelde wedstrijden in de groepsfase van de Champions League op zes punten, na de 5-1 overwinning op het Hongaarse Ferencváros. 'Geweldige wedstrijd van ons team, ik ben blij met de verdiende overwinning', liet Koeman na de wedstrijd weten via Twitter.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws