Chelsea boekt ruime zege tegen Krasnodar, Moise Kean grote man bij PSG

28-10-2020 21:01

Chelsea heeft in de tweede speelronde van de Champions League en ruime overwinning geboekt. De troepen van Frank Lampard wonnen met 0-4 op het veld van het Russische FK Krasnodar.

Hakim Ziyech stond woensdagavond voor het eerst aan de aftrap bij Chelsea en bekroonde zich avond tien minuten voor tijd met de 0-3. Hij nam de bal na een pass van Timo Werner mee achter het standbeen, stelde even uit en schoot de bal tussen twee verdedigers door in de verre hoek.

De treffer van Ziyech was niet de laatste van de avond. Christian Pulisic tekende vlak voor tijd voor de 0-4 eindstand. De eerste twee goals kwamen op naam van Callum Hudson-Odoi en Werner. Jorginho miste bij een 0-0 stand een penalty.

Basaksehir - PSG
Ook Paris Saint-Germain boekte een uitzege. Moise Kean was tegen Istanbul Basaksehir de grote man met twee goals in de tweede helft. PSG had lange tijd de handen vol aan de Turkse kampioen. Neymar viel voor rust uit met een blessure.