Coulibaly, de revelatie bij Beerschot: Goed opgevangen door deze groep

Coulibaly, de revelatie bij Beerschot: "Goed opgevangen door deze groep"

Gepubliceerd: woensdag 28 oktober 2020 om 18:45wo 28-10-2020 om 18:45

Beerschot verloor zondag de stadsderby op het veld van Royal Antwerp met 3-2. Het werd een zure namiddag voor Beerschot want het speelde een goede wedstrijd. De revelatie van die wedstrijd was toch wel Ismaila Coulibaly. Hij speelde een ijzersterke partij op het middenveld van Beerschot. De 19-jarige middenvelder zei dat hij goed geïntegreerd was in deze spelersgroep op de website van Beerschot.

Eerst kwam de 19-jarige middenvelder nog terug op de verloren stadsderby tegen Antwerp. Hij speelde een goede wedstrijd op het middenveld, maar dat was voor hem niet het belangrijkste. "Als je op die manier verliest, komt dat heel hard aan. Maar net als Tissoudali heb ik dat intussen verwerkt en onthoud ik ook de vele positieve zaken. We hebben sterk teruggevochten en maakten aanspraak op meer. Hier zit een groep vol energie en bij mij staat die terugmatch in februari al met stip genoteerd. Ik ben uit op revanche. Maar goed, da’s voor later.", zegt de jonge middenvelder tijdens een interview.

Hij vertelde ook dat hij zeer goed was opgevangen in deze spelersgroep. Het is natuurlijk niet vanzelfsprekend als 19-jarige om meteen goed in de groep te liggen, maar dat valt hier goed mee. "Ik ben echt ongelooflijk goed opgevangen door deze groep. Dit was m’n derde wedstrijd en ik voel me steeds beter. Ik ben klaar voor de rest van het seizoen," vertelt Coulibaly.

De jonge middenvelder zat al met de volgende wedstrijd in zijn gedachten. "Wat nu telt, is de volgende wedstrijd. En ook zaterdag zal het weer moeilijk worden tegen een ploeg in vorm. Geen nood, we hebben al getoond dat we het elke tegenstander moeilijk kunnen maken. Gewoon keihard blijven werken."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws