Ik heb de nederlaag nu een plaats gegeven, Tissoudali na de verloren derby

"Ik heb de nederlaag nu een plaats gegeven", Tissoudali na de verloren derby

Gepubliceerd: woensdag 28 oktober 2020 om 18:10wo 28-10-2020 om 18:10

Beerschot speelde zondag de derby op het veld van Royal Antwerp. De bezoekers gingen onderuit met 3-2, bij de bezoekers was Tarik Tissoudali goed voor twee assists. Hij gaf een interview op de website van Beerschot.

Tarik Tissoudali was dé man bij Beerschot, hij was goed voor twee assists. Tissoudali speelt een opmerkelijk seizoen bij Beerschot, samen met Raphael Holzhauser is hij de bepalende speler. De Amsterdamse dribbelkont is dit seizoen al goed voor 4 doelpunten en vier assists. 

"We hebben maandag vrij gekregen. Dat heb ik wel nodig gehad want bij die 2-2 had ik echt het gevoel dat we erover gingen gaan en dat we onze supporters zo trots gingen maken. Dat het anders uitdraaide, is zuur. Maar ik heb de nederlaag nu een plaats gegeven. Weer trainen, doet goed en ik zie alweer een gemotiveerde groep", zegt Tarik Tissoudali op de website van Beerschot.

Tissoudali hecht geen belang aan zijn statistieken van afgelopen zondag en blikt al vooruit naar de volgende wedstrijd.  "Da’s mooi maar die 2 assists op Antwerp hebben voor mij enkel waarde, moesten we 1 of 3 punten gepakt hebben. En dat had gekund. Het is knap dat we op de Bosuil, tegen een topteam, een 2-0 achterstand ophalen en meer dan 60 minuten zo dominant spelen. We moeten en zullen leren uit die eerste 20 minuten maar ons vertrouwen is niet aangetast, door de sterke prestatie die volgde. Wij gaan er tegen OHL weer vol tegenaan", zegt Tissoudali.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws