Juventus gaat strijd met Barcelona aan met raspaardje De Winter in de selectie

Juventus gaat strijd met Barcelona aan met raspaardje De Winter in de selectie

Gepubliceerd: woensdag 28 oktober 2020 om 16:55wo 28-10-2020 om 16:55

Dé kraker van de tweede speeldag van de Champions League staat woensdagavond in Noord-Italië gepland. Daar ontvangt Juventus het al even mythische FC Barcelona. Koni De Winter mag die prestigestrijd vanop de eerste rij meemaken.

Onze achttienjarige landgenoot maakt voor het eerst deel uit van de grote jongens bij Juventus. De Winter profiteert van de afwezigheid van Giorgio Chiellini en Mathijs De Ligt, waardoor er achterin enkele plekjes vrijkomen. Als rechtsachter annex verdedigende middenvelder biedt hij Andrea Pirlo alvast verschillende opties. Overigens is Daouda Peeters, die de voorbije weken zijn neus aan het venster stak bij La Vecchia Signora, er deze keer niet bij.

De Winter is pas aan zijn tweede seizoen bezig in Juve-loondienst. In ons land kwam de jongeling uit voor Lierse SK en Zulte Waregem, waar hij grote sier maakte in de jeugdcategorieën. In de zomer van 2019 verruilde hij de Gaverbeek voor Turijn. Daar wacht De Winter dus nog op zijn debuut, al maakte hij het voorbije seizoen wel al zijn opwachting in de UEFA Youth League.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws