SELECTIE: Gent moet voor Europese kentering zorgen zonder Bolat en Depoitre

SELECTIE: Gent moet voor Europese kentering zorgen zonder Bolat en Depoitre

Gepubliceerd: woensdag 28 oktober 2020 om 16:24wo 28-10-2020 om 16:24

De nederlagen volgen elkaar op voor KAA Gent, maar de club heeft één voordeel: de wedstrijden volgen elkaar razendsnel op. Donderdag krijgen Wim De Decker en co alweer een nieuwe kans om de rug te rechten. Dan komt TSG Hoffenheim over de vloer in de Europa League.

Via haar officiële kanalen kondigt Gent de selectie aan die de Duitsers in de ogen zal kijken. De Decker zal donderdagavond niet kunnen rekenen op Sinan Bolat en Laurent Depoitre. De doelman zit nog steeds een schorsing uit van zijn periode bij Royal Antwerp FC, mede dankzij een administratie blunder van de Buffalo's. Daardoor komt Davy Roef onder de lat en moeten youngsters Owen Jochmans en René Vanden Borre het uitvechten voor een stekje op de bank.

Depoitre viel afgelopen maandag dan weer uit tegen KRC Genk (1-2). Hij is onbeschikbaar. Zo komt de druk voorin nog maar eens op de schouders van Roman Yaremchuk te liggen. Of ontploft zomeraanwinst Tim Kleindienst eindelijk eens? Net als Niklas Dorsch voetbalt hij tegen een tegenstander uit zijn thuisland. Vadis Odjidja verschijnt mogelijk aan de aftrap, nadat hij tegen Genk al mocht invallen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws