Verheyen waarschuwt Club Brugge: “Vervangers zijn geen sukkelaars”

Verheyen waarschuwt Club Brugge: “Vervangers zijn geen sukkelaars”

28-10-2020 15:11
5

Club Brugge neemt het in de tweede groepswedstrijd van de Champions League op tegen Lazio Roma. De Italiaanse club kampt met veel afwezigen, maar Gert Verheyen waarschuwt zijn oude liefde.

Sleutelspeler Ciro Immobile zal er niet bij zijn. “Zijn afwezigheid is een zware aderlating voor Lazio. Twee weken geleden was hij geschorst tegen Sampdoria en toen worstelde Lazio met zichzelf. Zelfs de passes van Luis Alberto vonden geen aftrek. Het werd 3-0 voor Sampdoria. Toch mag je nooit te hard juichen om het ontbreken van goeie spelers. Je riskeert dat als een boemerang in het gezicht te krijgen”, citeert Het Nieuwsblad.

Lazio heeft echter veel kwaliteit. ”De andere spitsen zijn ook geen sukkelaars. De vaste spitsbroeder van Immobile, de Argentijn Correa, laat zich meer in het spel betrekken en maakte er vorig seizoen toch ook negen. Daarnaast heeft Lazio de wat loggere Caicedo, een Ecuadoraan die eveneens negen keer scoorde. En nog beter: de Kosovaarse tank Muriqi, gehaald bij Fenerbahçe na vijftien doelpunten daar”, aldus Verheyen.