Leko ziet iedereen negatief testen bij Antwerp: “Dankbaar én ambitieus”

Leko ziet iedereen negatief testen bij Antwerp: “Dankbaar én ambitieus”

Gepubliceerd: woensdag 28 oktober 2020 om 14:44wo 28-10-2020 om 14:44

Morgen speelt Royal Antwerp Football Club tegen Tottenham Hotspur. Coach Ivan Leko heeft te horen gekregen dat er geen positieve coronatests uit de bus zijn gekomen.

Leko kijkt op naar Tottenham-coach José Mourinho. “Samen met Guardiola en Acelotti is José Mourinho één van de beste coaches van de 20ste eeuw. Toen Mourinho de Champions League won, was ik op tv met open mond aan het kijken.”

“Ik ben héél blij dat mijn team nu tegen zijn team kan spelen. It’s a small dream coming true, een kleine droom die uitkomt. Ik heb een ontzettend groot respect voor hem. Het moeilijkste aan voetbal is winnen, en Mourinho wint al 20 jaar alles", citeert Het Laatste Nieuws.

Toch wil Antwerp niet té veel respect tonen. “Anderzijds hebben we in het voetbal al vaak genoeg gezien dat het beste team niet altijd wint. Ik ben dus niet enkel dankbaar en blij, maar ook ambitieus. Het enige goede resultaat is winnen.”

“Ja, Tottenham is een fantastisch team, dat vorig jaar al top was in Engeland, de beste competitie in Europa, en er nog eens vijf goeie spelers bij kreeg", gaat de Kroatische oefenmeester van Antwerp verder. "We gaan er alles aan doen om te winnen.”

Leko ziet uit naar de wedstrijd en is niet bang voor een pak slaag van Tottenham Hotspur. “Ik ben opgewonden, je speelt niet elke vijf minuten tegen zo’n team, maar als je bang bent voor zoiets, dan is voetbal niks voor jou. Da’s ook de boodschap die ik probeer over te brengen aan mijn spelers."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws