‘Aantal besmettingen Moeskroen blijft stijgen, Pro League beslist vrijdag’

‘Aantal besmettingen Moeskroen blijft stijgen, Pro League beslist vrijdag’

Gepubliceerd: woensdag 28 oktober 2020 om 13:13wo 28-10-2020 om 13:13

Laatste update: donderdag 29 oktober 2020 om 14:14do 29-10-2020 om 14:14

Eerder testten al dertien spelers positief bij Moeskroen en Het Nieuwsblad meldt dat er zeven nieuwe spelers besmet zijn met het coronavirus. De match tegen STVV van zondag komt in gevaar.

Onana, Vasic, Agouzoul, Badibanga, Van Durmen, Hocko, Nlandu, Gnohéré, Dione, Mohamed, Olinga, Ippolito en Henry testten eerder al positief op Covid-19 en daardoor werd de wedstrijd van afgelopen weekend tegen Cercle Brugge uitgesteld. De dertien spelers zijn opnieuw getest en wachten de resultaten af.

De overige mensen werden echter ook getest en daaruit zijn zeven nieuwe besmettingen aan het licht gekomen. In totaal staat de teller aldus op twintig coronagevallen. De kans lijkt dan ook groot dat Moeskroen om uitstel zal vragen voor de wedstrijd van zondag tegen STVV.

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat Moeskroen genoodzaakt is om uitstel te vragen om de wedstrijd van STVV uit te stellen. Er zijn weer zeven positieve gevallen waardoor de teller nu op twintig staat. Nieuwbakken coach Jorge Simão wacht zo nog op zijn eerste wedstrijd.

Update: Het aantal coronabesmettingen bij Moeskroen is volgens Het Nieuwsblad gestegen tot 21. De club vraagt uitstel voor de wedstrijd tegen STVV, maar de Pro League beslist vrijdag. Alle hertesten van de eerder positieve gevallen waren weer positief.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws