UPDATE: ‘Geen Immobile voor Lazio, Andreas Pereira wel tegen Club Brugge’

UPDATE: ‘Geen Immobile voor Lazio, Andreas Pereira wel tegen Club Brugge’

Gepubliceerd: woensdag 28 oktober 2020 om 10:00wo 28-10-2020 om 10:00

Laatste update: woensdag 28 oktober 2020 om 12:10wo 28-10-2020 om 12:10

Moet Club Brugge dan toch topspits Ciro Immobile gaan vrezen? De spits is van levensbelang voor Lazio Roma, de Romeinen hebben Immobile dan ook een tweede test laten afnemen. Lazio hoopt immers dat de eerste test vals positief was.

Slechts zestien spelers stapten op het vliegtuig richting Brugge. Club mag zich aan een zwaar gehavend Lazio Roma verwachtten, al verschijnen er misschien toch nog enkele toppers op het veld.

Zo weet Het Laatste Nieuws dat Lazio Roma drie sleutelspelers opnieuw heeft laten testen. In Rome hopen ze namelijk dat zij vals positief werden bevonden, in dat geval zouden ze toch nog naar Brugge kunnen overvliegen én aan de aftrap verschijnen. Het gaat om Immobile, Luis Alberto en Pereira. Het onderstreept nog maar is hoe belangrijk het drietal is voor de Italiaanse club.

Vooral het gemist van Immobile zou zwaar kunnen doorwegen. Zonder de spits pakt Lazio 46% van de punten in de Serie A. Met de goaltjesdief stijgt dat spectaculair naar 62%.

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat sterspeler Immobile niet mee zal spelen tegen Club Brugge. De goaltjesdief testte samen met Luis Alberto en Lazzari weer positief. Andreas Pereira, de Braziliaan met Belgische roots, zal er wel bij zijn. De nieuwe test van de de middenvelder was negatief.

De verwachte opstelling: Reina; Patric, Hoedt, Acerbi - Marusic, Akpro, Parolo, Milinkovic en Fares - Correa en Caicedo. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws