'Vertrek Alaba steeds waarschijnlijker: Bayern-verdediger wéér niet akkoord'

'Vertrek Alaba steeds waarschijnlijker: Bayern-verdediger wéér niet akkoord'

Gepubliceerd: woensdag 28 oktober 2020 om 09:19wo 28-10-2020 om 09:19

Bayern München heeft opnieuw een tegenslag te verwerken gekregen in het 'Vertrags-Poker' met David Alaba. Ook de derde onderhandelingsronde met de 28-jarige verdediger leverde afgelopen week geen akkoord op, meldt BILD.

Volgens de Duitse boulevardkrant wordt het steeds moeilijker voor de Champions League-winnaar om Alaba binnenboord te houden. De veelzijdige linkspoot loopt volgend jaar zomer al uit zijn contract in de Allianz Arena. Naar verluidt houden clubs als Real Madrid, FC Barcelona, Manchester City en Juventus zijn situatie scherp in de gaten. Zij mogen vanaf januari met de Oostenrijker om tafel om een transfervrije overstap in de zomer te bespreken.

Alaba's zaakwaarnemer Pini Zahavi meldde zich vrijdag voor de derde keer bij Bayern München om de toekomst van Alaba te bespreken. Na de gesprekken in juni en augustus bleef een akkoord opnieuw achterwege. Alaba zou een voorstel voor elf miljoen euro per jaar al hebben afgewezen, tot onvrede van Der Rekordmeister

Hasan Salihadmidzic sprak onlangs sussende woorden. "David zit hier al twaalf jaar en is één van ons geworden. Wij zullen hem geen ultimatum stellen en we gaan geen spelletjes met hem spelen", zei de technisch directeur.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws